Перейти до головного вмісту
Бокова панель
moodle.donnuet
Українська (uk)
Українська (uk)
English (en)
Ви не пройшли ідентифікацію (
Увійти
)
ТОХТ
Загальне
Змістовий модуль 1. Білки, жири, вуглеводи в технологіях харчових виробництв. Тема 1. Технологічні системи та процеси харчових виробництв. Основні закономірності харчових технологій.Загальна характеристика властивостей білків.
Тема 2. Характеристика й зміни білків у технологічному процесі.
Тема 2. Характеристика й зміни білків у технологічному процесі.
Тема 3. Жири, їх характеристика та зміни в технологічному процесі
Тема 3. Жири, їх характеристика й зміни в технологічному процесі
Тема 4. Загальна характеристика вуглеводів, їх функціонально-технологічні властивості
Тема 4. Зміни властивостей цукрів та цукристих речовин при технологічній обробці
Тема 4. Характеристика крохмалю та його вплив на забезпечення якості кулінарної продукції.
Тема 4. Характеристика вуглеводів клітинних стінок рослинної тканини
Змістовий модуль 2. Фізіко-хімічні, біохімічні та мікробіологічні основи харчових технологій. Тема 5. Зміни кольору та формування смако-ароматичного комплексу при тепловій обробці продуктів
Тема 5. Зміна вмісту води, сухих речовин, вітамінів в процесі технологічної обробки харчових продуктів.
Тема 6. Фізико-хімічні основи технології. Структуроутворення в дисперсних системах
Тема 7. Ферменти в харчових технологіях. Бродільні мікроорганізми та бродіння.
На головну
Інформація про курс
На головну
Курси
ДонНУЕТ
ТОХТ
Резюме
Теоретичні основи харчових технологій. Бакалаврат. Горяйнова Ю.А.
Викладач:
Горяйнова Юлія Артурівна